Фото без опису   

   Новицька сільська рада ОТГ активно працює у сфері запобігання та протидії домашнього насильства. Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» до повноважень ОТГ належить забезпечення реалізації  державної  політики у  сфері запобігання  та протидії  домашньому насильству .

Відповідно до  розпорядження голови Новицької  сільської ради ОТГ №13 від 21.02.2019р. "Про визначення структурного підрозділу Новицької сільської ради ОТГ з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознаками статі" покладено на сектор у справах дітей, праці та соціального захисту населення .

 Також розпорядженням голови ОТГ №14 від 21.02.2019р. "Про  визначення уповноваженої особи, (координатора)  з питань   забезпечення рівних прав  та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії насильству за ознакою статі" визначено   заступника Новицького сільського голови ОТГ - Пробоїв Ігора Васильовича.

      За напрям роботи щодо  здійснення прийому та реєстрації заяв і  повідомлень про вчинення насильства ,  координації заходів реагування на факти вчинення насильства, надання допомоги і захисту  постраждалим особам, а також  роботу з кривдниками  відповідно до розпорядження Новицького сільського голови  ОТГ №15"Про визначення уповноваженої особи" покладено на завідувача сектором у справах дітей, праці та соціального захисту населення Данів Руслану Андріївну.

За детальною  інформацією звертайтесь за телефоном 0961550939.

 

 

Фото взято із сайту https://zik.ua/