Фото без опису

   Сектором  у справах  дітей, праці та соціального захисту  активно  ведеться інформаційно-розяснювальна  робота  щодо протидії торгівлі  людьми.    Протягом 2019 року було проведено ряд круглих столів, тематичних бесід з учнями ліцеїв та гімназії , з жителями  громади. У  даному напрямку Новицька ОТГ тісно співпрацює з БФ «Карітас».

   З початку впровадження карантину Урядом було повернуто з-за кордону тисячі громадян, серед яких, ймовірно , є особи, які постраждали від торгівлі  людьми.

     З великою впевненістю можемо  стверджувати, що серед жителів нашої громади є особи, які  можливо і не знають, що вони стали жертвою торгівлі людьми. Отже, якщо Ви потрапили в ситуацію, коли до вас застосовували насильство, погрожували, шантажували, утримували, примушували жебракувати, відібрали паспорт, не виплатили обіцяної заробітної  плати – це вже свідчить про те, що  ви стали жертвою торгівлі людьми.

    Саме тому відповідно до розпорядження голови Новицької сільської ради ОТГ № 141 від 16 грудня 2019 року «Про визначення відповідальних осіб щодо питання протидії торгівлі людьми»  визначено сектор у справах дітей, праці та соціального захисту населення, а уповноваженою особою за напрям роботи щодо здійснення заходів, спрямованих на попередження торгівлі людьми призначено Данів Руслану Андріївну, завідувача сектору у справах дітей, праці та соціального захисту населення.

Фото без опису