Дорогі діти, вчителі, батьки!

      Вітаю усіх з успішним завершенням навчального року, котрий устиг подарувати нам щасливі миті спілкування одне з одним, а також кинув виклик дистанційного навчання,  який ми гідно прийняли й успішно реалізували. Сьогодні – свято останнього дзвоника. І хоча він не лунатиме малиновим передзвоном на шкільних подвір’ях, нехай прозвучить він у кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, сподіванням усяких гараздів.

      Щиро тішуся тим, що минулий навчальний рік приніс нам чимало перемог, адже учениця 11 класу Добровлянського ліцею Петрів Надія (вчителька – Васюта Л.Г.) посіла І місце у ІІІ етапі  Всеукраїнської олімпіади з біології і мала нагоду заявити всій Україні про те, що в Новицькій ОТГ – неймовірно талановиті діти і не менш талановиті вчителі. На обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з хімії ІІІ місце виборола Король Ольга, учениця 8 класу Добровлянського ліцею (вчителька – Васюта Л.Г.),  а Якимович Інна, учениця 10 класу Староугринівського ліцею (вчителька – Перепечай Л.В.), посіла ІІІ місце на обласному етапі конкурсу з образотворчого мистецтва. Команда Староугринівського ліцею посіла І місце в обласному турнірі «Юний пасічник» (керівник – Козіцька М.Б.), а команда Новицького ліцею – ІІ місце на конкурсі «Плекаємо сад» (керівник – Когут М.І.). Вчителька Бережницької гімназії Бойків Богдана посіла ІV місце у першому турі обласного етапу конкурсу «Вчитель року» в номінації «Образотворче мистецтво», а команда Підмихайлівського ліцею перемогла у проєкті «Шкільне реаліті» (керівник – Бабій Х.М.). І це ще далеко не все. Горджуся вами! Попереду – нові вершини, які нам під силу!

     Дорогі випускники! Дитинство – щаслива й радісна планета, на якій кожному з нас доводиться побувати тільки раз. За порогом школи  – нове  життя зі своїми викликами й перспективами. Ви – молоде покоління, креативне й цілеспрямоване, спроможне втілити все задумане. Вірю в це!

    Велике спасибі  педагогам та батькам за самовіддану працю, взаємну підтримку, глибоку мудрість, безмежну любов, злагоду й порозуміння, які ви подарували дітям, якими ви поділилися з нами.

   Усім дорослим і дітям зичу міцного здоров’я, чудового відпочинку, сповненого неймовірних емоцій і незабутніх вражень!!!

 

Начальник відділу освіти Новицької сільської ради ОТГ           Світлана Туряниця