Шановні освітяни, дорогі діти, батьки!
      Щиро вітаю вас зі святом останнього дзвоника!
    Для усіх учасників освітнього процесу сьогоднішній день особливий, адже не буде галасу у шкільних стінах, не майорітиме квітами й бантами учнівська юнь. Однак кожного з нас гріє тепло спогадів про шкільну родину, про друзів і колег, з якими, я впевнений, буде нагода зустрітися у новому навчальному році.
    Для випускників сьогодні настав час прощання з дитинством. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
   Одинадцятикласники! Ви вирушаєте у невідоме майбутнє. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений позитивних подій і великих здобутків. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну кар?єру, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами нашої України! Бажаю вам упевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення мрій.
     Глибоко вдячний педагогам і батькам! Цьогоріч вам довелося тісно співпрацювати в умовах дистанційного навчання. І ви чудово з цим справилися, ще раз довівши собі й усім нам, що тільки спільними зусиллями можна досягнути поставлених цілей.

      Бажаю освітянській родині віри і впевненості у завтрашньому дні, зичу добра й благополуччя, здоров’я і миру в домівках!

 

Новицький сільський голова                                        Михайло Срібняк