Фото без опису

Сьогодні, 1 червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей - в Україні святу виповнюється вже 22 роки. А у всьому світі його відзначають вже 61 рік з однією метою - захистити малюків планети від насильства, голоду, неможливість отримання освіти, медобслуговування та інших бід.

     Новицька сільська рада ОТГ також не забуває своїх найменших жителів громади. На власні кошти було придбано 25 солодких подарунків та соціальними працівниками сектору у справах дітей, праці та соціального захисту населення подаровано дітям, які знаходяться в прийомних сім'ях, під опікою та дітям сім'ї,  яких опинились у складних життєвих обставинах.
   З Днем захисту дітей! Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису