Фото без опису

Відповідно до рішення Новицької сільської ради від 23 липня 2019 року №406/7 створена робоча група з розроблення Стратегічного розвитку Новицької сільської об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року (далі за текстом – Стратегія). 

Найважливішим етапом Стратегії є розроблення та подання з боку інтелектуально та економічно активних жителів населених пунктів громади ідей проєктів для розроблення Плану реалізації Стратегії розвитку Новицької територіальної громади на період 2021-2025рр.

Проєктні пропозиції буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою. Ті з них, які будуть відповідати вимогам, будуть включені до Плану реалізації Стратегії розвитку Новицької територіальної громади на 2021 – 2025 рр. За результатами цієї роботи буде сформовано перелік проєктів розвитку Новицької територіальної громади на період до 2020року та визначено джерела їх фінансування.

Ініціаторами проєктних пропозицій можуть бути всі, хто зацікавлений у розвитку Новицької громади: громадяни,  представники бізнесових структур, депутати місцевих рад, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності.

Критерії відповідності проєктних пропозицій (Технічне завдання):

  1. Проєктні пропозиції мають бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.
  2. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична, юридична особа, політична партія, релігійна організація.
  3. Термін реалізації проекту – не менше 12 місяців та не більше 3 років в період 2021 – 2025 рр.
  4. Проєктні пропозиції повинні відповідати одній з трьох Стратегічних цілей розвитку Новицької громади:
    1. Підвищення економічної спроможності громади.
    2. Створення сприятливого життєвого простору.
    3. Забезпечення рівностороннього розвитку людського потенціалу.
  5. Подібний проєкт ще не реалізовувався на відповідній території.
  6. У заявника (заявників)Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
  7. Проєктна пропозиція  має бути представлена у формі, що додається. Також пропонуємо звернути увагу на Технічне завдання щодо заповнення форми.
  8. Проєктна пропозиція має відповідати не менш ніж одному  завданню оперативної (оперативних) цілі (цілей) Стратегічного плану розвитку Новицької територіальної громади на період до 2025року.
  9. У випадку відбору проєктної пропозиції заявник (заявники) має бути готовий розробити проєкт регіонального розвитку згідно з методичними рекомендаціями.

Збір проєктних ідей триває по 10.06.2020р.включно.

Проєктна пропозиція має бути надіслана не пізніше 23:59 10.06.2020року.

Заповнену форму проєктної пропозиції  надсилайте на e-mail: info@novotg.gov.ua або поштою на адресу: виконавчий комітет Новицької сільської ради, вул.Шевченка, 71,  с. Новиця  з позначкою «Проєктна пропозиція до Плану реалізації Стратегії 2021-2025».

Проєктні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь-ласка, до начальника відділу організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету сільської ради Мазур Христини, тел. 0502627383, e-mail: musicwoman@ukr.net.

Це оголошення, електронна форма проєктної пропозиції, стратегічні, оперативні цілі та завдання Стратегії та інша інформація щодо цієї ініціативи розміщена на сайті Новицької сільської ради в розділі «Оголошення» https://novotg.gov.ua

За результатами відбору кращі проєктні пропозиції увійдуть до Плану реалізації Стратегії та будуть профінансовані у 2021-2025 роках.

 

Місія, цілі та бачення Стратегічного розитку Ноицької ОТГ

Форма технічного завдання на проект місцеого розитку до плану реалізації стратегії