Оголошення

про намір передати в оренду окреме приміщення комунальної власності

         Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Новицька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує про намір передати в оренду окреме приміщення майнового комплексу комунальної власності, а саме:

  •  Приміщення загальною площею 37 м2, яке знаходиться на першому поверсі адмінбудівлі Новицької сільської ради ОТГ, за адресою: Івано-Франківська область, Калуський район, село Новиця, вулиця Шевченка, будинок 71, Приміщення передається в оренду для облаштування та забезпечення діяльності громадської організації. Орендна плата за перший місяць оренди становитиме не менше ніж 152,88 грн.(визначається на основі висновку про вартість майна) Приміщення передається в оренду на 2 роки 11 місяців.

За детальною інформацією стосовно об’єкту оренди та із заявами про намір орендувати приміщення звертатися за адресою: 77360, Івано-Франківська обл., Калуський р-н., с. Новиця, вул. Шевченка 71, Новицька  сільська рада об’єднаної територіальної громади. Заяви приймаються протягом 20 днів з дати публікації оголошення.