ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ НОВИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Шановні жителі Новицької ОТГ!

 З 10 серпня по 11 вересня 2020 року проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Новицької об’єднаної територіальної громади до 2025 року та Плану заходів із її реалізації.

 Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на конструктивні зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять  доповнити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

 Нам важливо почути думку кожного мешканця. Друкований текст Стратегії можна переглянути у Новицькій сільській раді (Центр надання адміністративних послуг) та в адміністративних будинках старостинських округів у  с. Добровляни, с. Підмихайля та с. Середній Угринів або завантажити.

    Просимо Вас до 11 вересня 2020 року  включно на електронну адресу cnapnov@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів громади, Новицькій сільській раді (Центр надання адміністративних послуг).

 За необхідності та можливості проводитимуться громадські обговорення в приміщенні адміністративної будівлі Новицької сільської ради (с. Новиця, вул. Шевченка, 71, актова зала ІІ поверх). Контактною особою з  питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Новицької ОТГ та Плану заходів із її реалізації є начальник відділу організації надання адміністративних послуг Мазур Христина Михайлівна (моб. тел. 050-262-73-83).

  В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників адміністративних одиниць, що увійшли до складу Новицької об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертної підтримки Івано-Франківського регіонального відділення асоціації міст України.

  У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Новицька об’єднана територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

З повагою,

Новицький сільський голова  Михайло Срібняк

 

 

Фото взято із сайту https://ukrainka.org/general/strategiya-rozvitku-mista-ukrayinka-2020-2030.html