Фото без описуФото без описуФото без опису

26 серпня 2020 року відбулося щорічне комісійне обстеження закладів освіти Новицької сільської ради ОТГ щодо стану готовності до навчального нового року.

У ході діагностування було встановлено, що у п’яти закладах загальної середньої освіти Новицької сільської ради ОТГ зроблено поточні ремонти. Також проведено частковий ремонт підлоги у спортзалі Староугринівського ліцею. У Підмихайлівському та Новицькому ліцеях триває процес доставки обладнання для їдалень із субвенційних коштів (всього на суму 266,79 тис. грн.).

У Добровлянському ліцеї зроблено огорожу навколо дитячого майданчика, а для їдальні Бережницької гімназії закуплено нові столи та стільці.

 Для перших класів НУШ 2020-21 за кошти місцевого бюджету було частково придбано столи й стільці для учнів (61,2 тис. грн.) (решта надійде у рамках державної програми), а також за кошти з державної субвенції закуплено дидактичні матеріали на суму 78,9 тис. грн.

Усі ЗЗСО Новицької ОТГ готові до роботи в умовах адаптивного карантину, а саме забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфекції, а також приведені до належного стану (відчинені додаткові входи, зроблені розмітки руху учнів тощо).