Фото без опису

 Розпочинається новий навчальний рік. Нелегкий, непередбачуваний, з новими правилами. Певні обмеження щодо організації освітнього процесу можуть стати стресовими для дітей та викликати негативні емоції, однак ми, дорослі, повинні їх підтримати в цьому. Нам слід об’єднати досвід, знання, розуміння ситуації, додати своєї любові й відповідальності задля того, щоб наші діти стали справжніми супергероями здоров’я, які чудово справляться з усіма правилами та обмеженнями.

Дорогі діти!

Освічена людина завжди користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Вірю, що зерна науки згодом дадуть добрий урожай мудрості та натхнення у ваших юних душах. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, не бійтеся жодних перешкод, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Дорогі учасники освітнього процесу!

Навчання в умовах пандемії вимагатиме від нас посиленої відповідальності й сумлінності. Будьмо свідомими, працюймо з ентузіазмом та розумінням і воздасться за це сторицею!

Побажаю сьогодні першокласникам любити рідну мову й землю, поважати одне одного. Знаю, ви будете гідними громадянами своєї держави.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Візьміть від нього по максимуму, збережіть найкращі роки життя у пам’яті як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу.

Здорового та успішного навчального року нам!

Начальниця відділу освіти                                                               Світлана Туряниця