Фото без опису

Дорогі учасники освітнього процесу!

Щиро вітаю вас із вересневим святом першого дзвоника – Днем знань.

Цьогоріч усенародне свято молодості й надії віддає тривогою, адже нам уперше доведеться іти на начання в умовах карантину. Але для тих, хто вперше у житті переступає поріг школи, воно повинно бути традиційно незабутнім, так як і для тих, хто приходить до храму науки зі своїми дітьми чи онуками, та тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в любові до України та до людини як найбільшої цінності.

Усім, хто в цей день прийде до освітніх закладів здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги. Особливо, хочу привітати зі святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку.

Щира вдячність педагогам за готовність навчати у будь-яких умовах, нести зерно правди, не дивлячись на обставини.

Шановні батьки, щиро вітаю вас зі святом Першого вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови України, зміцнення її могутності. Переконаний, що помірковані та виважені кроки нашої держави сьогодні забезпечать доступність якісної освіти завтра. Багато вже зроблено, проте не слід зупинятися на досягнутому, бо в досконалості немає меж.

Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, якого, вірю, вистачить на весь рік!

 

Новицький сільський голова                                                      Михайло Срібняк