Фото без опису

   Щасливе життя - це гарне здоров’я. Здоров’я – цінний скарб, про який треба піклуватися щодня.
    Оскільки, майбутнє кожної держави це її молодь, то можна без перебільшення стверджувати, що здорова молодь – запорука майбутнього успіху України, її благополуччя і процвітання.

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у здобувачів освіти потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом у закладах освіти Новицької ОТГ щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не став винятком і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 7 по 11 вересня.  Юні олімпійці взяли активну участь у різних масових фізкультурно-оздоровчих заходах, інформаційних хвилинках, олімпійських уроках, конкурсах малюнків.

У кожному закладі освіти у рамках «Олімпійського тижня», окрім загальношкільних змагань з волейболу, міні-футболу та тенісного турніру, була представлена особлива «ізюминка». Так, Бережницька гімназія провела урок на тему: «Історія олімпійських ігор», у Добровлянському ліцеї були змагання з армреслінгу та конкурс малюнків на асфальті, здобувачі освіти Новицького ліцею проводили естафету та перетягували канат, у Підмихайлівському ліцеї відкривали спортивний майданчик та організовували зустріч з  майстром спорту з пауерліфтингу Романом Кубраком, Староугринівський ліцей проводив Олімпійську вікторину та «Веселі старти».

Спортивно-оздоровчі заходи в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня були змістовними, масовими та веселими, тому всі учасники залишилися задоволеними й щасливими. Ми ще раз переконалися, що в Новицькій ОТГ працюють і вчаться розумні, творчі, сильні, спритні й сміливі люди. Щиро дякуємо організаторам та учасникам Тижня, зичимо їм фізичного здоров’я й краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису