Фото без опису

       Щиро вітаємо всіх композиторів, музикантів, співаків, диригентів, усіх, хто шанує музику, з чудовим святом - Міжнародним днем музики!

     Музика – найщиріше мистецтво, яке дає змогу висловити найсвітліші почуття, дарує дивовижні емоції та радість. З плином часу змінюються напрямки й смаки, але музика залишається вічною, щодня наповнюючи радістю мелодій життя кожної людини.

     Вітаємо з Днем музики всіх шанувальників цього прекрасного виду мистецтва:  викладачів Підмихайлівської школи мистецтв, які збагачують добром та духовністю своїх вихованців, відкривають їм шлях до вершин виконавської майстерності, юних музикантів, для яких музика стала невід’ємною частиною їхнього життя, всіх композиторів, музикантів, співаків, диригентів, усіх, хто просто любить музику. Своєю творчою працею та силою мистецтва ви звеличуєте рідну країну, прославляєте Україну в усьому світі, бо музика не визнає кордонів.

     Бажаємо вам натхнення, творчих успіхів і нових досягнень, мистецької жаги у серці та душі, здоров'я, радості та плідної праці на довгі роки! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани та творчі мрії, а кожен день вашого життя буде сповнений світлої музики, яка надихає до життєвих перемог.

   

        З повагою, сектор молоді, спорту, культури та туризму Новицької ОТГ.