Фото без опису

Шановні освітяни, прийміть найщиріші вітання з нагоди  вашого професійного свята - Дня працівників освіти! Цей день для українського суспільства – особливе свято, бо об’єднує дітей і дорослих, вчителів і вихованців.

Скажу без перебільшення: професія вчителя – одна з вагомих і найскладніших водночас.

Адже саме від вас залежить майбутнє молодого покоління нашої країни. В чисті дитячі душі ви закладаєте ті цінності та світоглядні орієнтири, які уже в недалекому майбутньому визначатимуть долю нашої держави.

Педагогічна родина Новицької ОТГ налічує близько 170 вчителів, які дають глибокі знання, і свідченням тому є те, що наші випускники показали високі результати при проведенні ЗНО та успішно вступили до вишів.

Серед ТОП 200 найкращих закладів України є 2 заклади освіти Новицької ОТГ: Підмихайлівський і Добровлянський ліцеї.

За підсумками Всеукраїнських олімпіад, турнірів та конкурсів учасники від Новицької ОТГ щорічно в числі перших в Івано-Франківській області, а також в Україні. Наші педагоги постійно демонструють професіоналізм, здобуваючи перемоги у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року».

Сьогодні ваша робота набуває виняткової важливості. Адже саме на вас покладено велику місію – виховувати громадянина, який всім серцем та душею любить рідну землю і готовий повсякчас боронити її свободу та незалежність.

Прийміть вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини. 

 

Новицький сільський голова                                Михайло Срібняк