Фото без опису

Шановні колеги, дорогі педагогічні працівники закладів освіти Новицької ОТГ!

Від усього серця вітаю Вас із професійним святом – Днем учителя! Наша професія – найблагородніша, вона об’єднує людей зі щирими помислами, чистими серцями, почуттями, готових до самопожертви. Завдання учителя – відкрити дітям складний духовний світ буття, дати мудрі настанови на старті життя, які з роками переростуть у життєві орієнтири та девізи.

Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити високе й почесне звання.

В умовах суперечливого сьогодення це досить непросто. Дамоклів меч пандемії вніс у звичний освітній процес багато корективів, кожен з нас щоденно змушений працювати у режимі підвищеної складності, який, вірю, є тимчасовим і дуже скоро існуватиме тільки у пам'яті поколінь. Щиро радію тому, що попри все свій обов’язок виконуєте гідно, продовжуєте осявати світлом розуму дитячі серця. Спасибі Вам за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

Хай засіяна Вашою невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.

Міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень Вам, дорогі освітяни! Зі святом!!!

 

         Начальник відділу освіти                                        Світлана Туряниця