Бібліотека с. Середній Угринів оформила книжкову виставку до Дня Гідності та Свободи під назвою: «В серці маю Україну». Революція Гідності – це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, чесність та своє прагнення до свободи.

Фото без опису

     У бібліотеці с. Підмихайля оформлено книжкову виставку, присвячену Дню Гідності та Свободи. Цією викладкою літератури, бібліотекар хоче передати всю біль тих героїв, яких потрібно пам’ятати і завжди носити в наших серцях.

Фото без опису

     До Дня Гідності та Свободи у бібліотеці с. Старий Угринів організовано книжкову виставку «Герої не вмирають».

Фото без опису

      З нагоди 7-ї річниці Революції Гідності бібліотека с. Новиця презентувала виставку-інсталяцію «Герої нашого часу». На виставці представлені книги про події на Майдані та в зоні АТО.

Фото без опису     Минає 7 років від початку подій, які назавжди змінили Україну та українців. З нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи в бібліотеці с. Добровляни організовано викладку літератури під назвою: «Герої не вмирають».

Фото без опису     В бібліотеці с. Бережниця розгорнуто тематичну книжково-ілюстративну виставку «Україна – єдина країна, суверенна і вільна держава!», де широко представлені книги та періодичні видання, які допомагають перенестись у реальні події, які відбувалися на Майдані.

Фото без опису

 

     Сектор молоді, спорту, культури та туризму Новицької ОТГ.