В Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей. У цей день діти чекають його з нетерпінням, бо знають, що за слухняність, працьовитість та добрі вчинки Святий Миколай принесе подарунки та солодощі.

Напередодні Дня Святого Миколая працівники Новицької сільської ради ОТГ відвідали міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в селі Мединя. У такий радісний день, щиро привітали вихованців інтернату з таким казковим святом. Від колективу Новицької ОТГ та депутатів сільської ради  Яціва Василя,  Дмитріва Бориса  та приватного підприємця Кобринської Віри діти отримали чимало подарунків.

Привітали дітей та колектив працівників реабілітаційного центру з наступаючими Різдвяними святами та Новим роком.

Скоро вступить у свої права рік Бика, тож нехай він буде радісним і щасливим, повним надій і планів, сяючий успіхами і везінням, нехай збереже вірну дружбу, примножить багатство і нагородить міцним здоров’ям, творчим натхненням, оптимізмом і позитивом, щирою та взаємною любов’ю.

Радість, та щирість в дитячих очах ще раз переконують нас усіх, що важливо творити добро та дарувати всім свою любов, і тоді на обличчях ніколи не згасатиме щаслива усмішка та дитяча радість.

Сектор у справах дітей, праці та соціального захисту населення