Дванадцятий турнір з мініфутболу

Фото без опису

 

Фото без опису

          Духовність і мораль. Ці два аспекти об’єднаються воєдино, особливо, коли мова йде про громаду с. Берлоги. Тут готові матеріальним пожертвувати заради змістовного дозвілля дітей та молоді. Не дивлячись на те, що сільська рада є дотаційною, мешканці підтримують розвиток спорту у селі. Адже відомо, що гра мільйонів, не лише для уболівальників, а й для її учасників, подекуди є невід'ємною частиною способу життя. Тут футбол особливо шанують, бо ця гра урізноманітнює дозвілля, і до того ж популяризує спорт.  

          20 січня 2021 року в селі Берлоги відбувся дванадцятий щорічний турнір з мініфутболу серед вуличних команд. Перед початком гри організатори турніру та молодь села розчищали футбольне поле від снігу. О 10.00 розпочалося спортивне свято. З кожної вулиці прийшли вболівальники підтримати свою команду.  Щорічно бере участь у змаганнях команда ветеранів села. Турнір закінчився о 15 год.

         Переможцями другий рік поспіль стала команда з вулиці Сеникіська. Друге місце отримала команда з вулиці Беникіська. Третіми стали Горішняни.

         Під час церемонії нагородження було відзначено кращого бомбардира, кращого гравця та кращого воротаря.

         Організаторами турніру були: Сергій Фединяк, Віктор Мельник, Ярослав Матіїв, Тарас Бедрак, Дмитро Котик, Назарій Гура.

         Спонсорами спортивного свята виступила молодь села.