На нараді в сільського голови

   Орган місцевого самоврядування – представник територіальної громади. Для того, щоб всі питання вирішувати і результативно та злагоджено виконувати, сільський голова Богдан Дадяк проводить що понеділкові наради з працівниками сільської ради, а два рази в місяць – спільно з очільниками старостинських округів. Такі наради стали традиційними.

 8 лютого відбулася чергова нарада. Було розглянуто багато питань, серед яких було загострено увагу на проблемах господарського спрямування, зокрема:

  • щодо заключення договорів мешканцями громади з комунальним підприємством «Екоресурс» на вивезення твердих побутових відходів;
  • проведено аналіз використання енергоносіїв бюджетними установами за січень 2021року;
  • йшлося про створення бази даних приміщень і землі комунальної власності та заключення договорів сільською радою з юридичними особами;
  • зверталася увага на необхідністі надання старостами інформації про кожний населений пункт щодо поновлення паспорта громади.

   Окремим питанням було озвучено про  підготовку проектів рішень на пленарне засідання четвертої сесії сільської ради, яке відбудеться 10 лютого 2021 року.

   На виконання вищевказаних рішень, дано відповідні доручення старостам та працівникам сільської ради.