Фото без опису

     16 лютого представники програми GIZ з України та Німеччини провели другу онлайн зустріч в рамках участі територіальних громад Калуша, Новиці та Верхні в конкурсі грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва під час пандемії CОVID- 19, який є частиною проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього підприємництва».

       Участь в заході взяли від Калуської територіальної громади - заступник начальника управління економічного розвитку міської ради Юрій Тимків, головний спеціаліст відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міської ради Тетяна Сеньків, від Новицької територіальної громади - Ігор Баран, головний спеціаліст проектної, інвестиційної, підприємницької та регуляторної діяльності, від Верхнянської територіальної діяльності - Олег Олексин, заступник сільського голови та Галина Когут – керівник ТзОВ «Калуський бізнес - центр».

        Під час зустрічі було детально проаналізовано бюджет проєкту. Представниками GIZ загалом схвалено грантову заявку та досягнуто домовленості щодо подальших дій в рамках проєкту.