Фото без опису

        Сьогодні 09.03.2021 р. у Новицькій ТГ  відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку. Захід було приурочено до 207-ї річниці від дня народження письменника і поета Тараса Шевченка. Громада нашої територіальної громади щорічно вшановує світлу пам’ять Великого Кобзаря покладанням квітів до його пам’ятника у селі Новиця. У пошануванні духовного батька української нації взяли участь: Новицький сільський голова ТГ - Богдан Дадяк, секретар Новицької сільської ради – Наталія Мельник, перший заступник Новицького сільського голови - Євген Романів, заступник Новицького сільського голови – Ігор Пробоїв, керуючий справами виконавчого комітету – Микола Когут, старости старостинських округів Новицької ТГ , працівники «ЦКД» та працівники апарату Новицької сільської ради ТГ.

Фото без опису

            Завтра 10 березня виповнюється 160-та річниця з дня смерті Тараса Шевченка, отож всі присутні вшанували пам’ять Кобзаря – хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченка.

         У Шевченка ми вчимося любити свою рідну землю, вчимося шанувати свою історію, своє минуле. Ми вчимося бути справжніми українцями, адже Шевченко – це совість кожного, хто живе на  українській землі. І місця пов’язані із життям і творчістю Великого Кобзаря – для нас є святими.

 

Сектор молоді, спорту, культури та туризму