Фото без опису

Відповідно до наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації від 03.02.2021 р. № 20 «Про проведення ІІІ обласного етапу конкурсу з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти» та з метою виявлення обдарованих учнів і сприяння їх творчому розвитку, надання допомоги у подальшому професійному самовизначенню,  пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва 25 лютого 2021 року в приміщенні Навчально-наукового Інституту мистецтв Івано-Франківського Державного вищого навчального закладу  «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» проведено (онлайн) обласний  конкурс  з  образотворчого мистецтва  серед  здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Новицьку сільську  раду  представили  конкурсанти з двох вікових категорій  у номінації «Пейзаж» . Учениця Староугринівського ліцею Якимович Інна здобула ІІІ місце у старшій віковій групі.

Відділ освіти висловлює подяку Перепечай Лесі Василівні, вчителю образотворчого мистецтва Староугринівського ліцею, за підготовку призера обласного конкурсу.