Оголошення про конкурс на заміщення посад директорів закладів загальної середньої освіти Новицької сільської ради

 

     Відділ освіти Новицької сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти у зв’язку із завершенням у керівників строкових трудових договорів (контрактів):

 

  • Бережницької гімназії Новицької сільської ради Калуського району Івано-Франківської області (адреса: 77353, вул. Грушевського,24 с. Бережниця Калуський район Івано-Франківська область)
  • Завійської гімназії Новицької сільської ради Калуського району Івано-Франківської області (адреса: 77356 вул.Данила Галицького, 215 с.Завій Калуський район Івано-Франківська область)

 

 Найменування посади та умови праці:

Директор закладу загальної середньої освіти.

Посадовий оклад, надбавки, премії та доплати встановлюються згідно контракту, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 р. № 974 «Про внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2012 р. № 1298 та від 28.12.2016 р. № 1037 «Про оплату праці працівників установ та організацій окремих галузей бюджетної сфери», статті 3 Закону України від 06.12.2016 р. № 1774-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора закладу освіти:

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психологічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:

  1. Заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  2. Автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  3. Копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  4. Копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста), у разі наявності присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  5. Копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  6. Довідку про відсутність судимості;
  7. Згоду на відеофіксацію;
  8. Медичні довідки про стан здоровя, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоровя за формами Ф140/о та Ф122/о;
  9. 2 фотокартки (4*6 см.);
  10. Мотиваційний лист, складений у довільній формі.
  11. Програму розвитку закладу на шість років (на два роки – для особи, яка претендує на посаду керівника закладу освіти вперше), у якій повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться претендентом на вирішення проблем, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення його діяльності.

     Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості. Відповідальність за достовірність поданих документів несе особа, яка подає документи для участі у конкурсі.

Місце та строк подання документів:

   Документи приймаються упродовж 30 календарних днів із дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу у відділі освіти Новицької сільської ради за адресою: вулиця Т.Шевченка, 71, село Новиця, 77360.

Дата, місце проведення конкурсного відбору:

За рішенням конкурсної комісії дата і час, місце проведення конкурсного відбору будуть повідомлені додатково.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

Струтинська Христина Дмитрівна, 0992803371, osvitanov@ukr.net

 

Нормативно-правова база доступна за посиланням Рішення Новицької сільської ради від 10.02.2021 р. № 190-4/2021«Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника закладу освіти Новицької сільської ради у новій редакції» | novotg.gov.ua