Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта

«Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік»

та проведення громадських слухань

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Новицької сільської ради «Про місцеві збори і податки на 2022 рік». Проєкт розроблений фінансовим відділом Новицької сільської ради.

Основною метою прийняття регуляторного акта є встановлення ставок податків і зборів на 2022 рік.

Проєкт рішення разом з аналізом регуляторного впливу проєкту рішення Новицької сільської ради «Про місцеві збори і податки на 2022 рік» розміщено на офіційному веб - сайті Новицької сільської ради - https://novotg.gov.ua/ у розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення Новицької сільської ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу на адресу:

77360, Іванро-Франківська область, Калуський район, село  Новиця, вул. Шевченка, 71, тел. +38 066 733 36 56, e-mail: info@novotg.gov.ua.

 

Громадські слухання щодо проєкту рішення Новицької сільської ради «Про місцеві збори і податки на 2022 рік» відбудуться 20.06.2021р. о 15:00год. в приміщенні Народного дому с. Новиця за адресою: вул. Т. Шевченка 77А, с. Новиця.

 

Для участі в громадських слуханнях із правом голосу, жителям Новицької територіальної громади при собі мати паспорт, або інший документ, що засвідчує особу.