Фото без опису

         Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

         27.05.2021 р. в НД с. Підмихайля відбулась концертна програма, присвячена міжнародному дню захисту дітей.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

        Музичні вітання на святі линули від вихованців ДШМ с. Підмихайля, а саме: вокальний ансамбль «Весна», керівник Наталія Костів; танцювальний колектив; кер. Ольга Кравець та Олександр Міщук; Діана Флис; ансамбль піаністів у складі: Ольги Вовчук та Вікторії Табаки, кер. Наталія Костів; вокальний ансамбль «Карамельки», керівник Наталія Костів; Ігор Стефурак; Богдан Пробоїв; ансамбль бандуристів, кер. Світлана Павлюк; ансамбль баяністів, кер. Ольга Штогрин; ансамбль духовиків, керівник Василь Прокопів; ансамблю скрипалів, керівник Людмила Олевич; духовий оркестр, керівник Василь Прокопів.

         Ведуча заходу: головний спеціаліст сектору молоді, спорту, культури та туризму Новицької ТГ – Наталія Ільків.

         Слово для привітання мали: голова Калуської районної державної адміністрації – Жанна Петрівна Табанець, Новицький сільський голова ТГ – Богдан Іванович Дадяк та т.в.о начальника служби у справах дітей Новицької сільської ради - Іванна Михайлівна Василів, які щиро привітали дітей із прийдешнім світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей, який відзначається кожного року 1 червня та подякували організаторам за чудову концертну програму.

Фото без опису

       За ініціативи голови Калуської РДА – Жанни Табанець та за сприяння депутата Калуської районної ради – Ростислава Богдановича Прокопіва для дітей були розваги з аніматорами.

    На завершення святкування діти соціально незахищених категорій отримали подарунки від Новицького сільського голови - Богдана Дадяка.

         Всі присутні отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах, як промінь світла.

 

 

                 Головний спеціаліст сектору молоді, спорту, культури та

туризму - Наталія Ільків