Фото без опису

 

Дорога шкільна родино!  

 Сьогодні, в останній день травня, коли розквітають ніжні квіти і дзвенить пташиний спів, незважаючи на рясний весняний дощ,  ми відзначаємо свято останнього дзвоника. Позаду ще один навчальний рік: хтось ще ніби вчора боязко переступав шкільний поріг, а хтось вже сьогодні сміливо відчиняє двері у майбуття. Рік нових викликів і звершень засвідчив, що освіта нашої громади  - на належному рівні. Освітній процес, незважаючи на продовження пандемії, тривав безперервно, і ми зрозуміли, що якісні освітні послуги можуть надаватися як очно, так і дистанційно. Це великий наш здобуток.

   Не менш важливими є й особисті досягнення кожного з вас, зокрема робота учениці Староугринівського ліцею Яцик Анастасії (вчителька – Мельниченко Н.Б.) буде представлена на виставці у м.Київ як така, що перемогла в обласному етапі конкурсу «Люби і знай свій рідний край!» На обласному етапі цього конкурсу ще 9 наших учасників посіли призові місця.

   Екологічні, пісенно-танцювальні, мовно-літературні, спортивні конкурси, обласна олімпіада з математики -  це ті результати вашої праці, якими гордимося. Щира подяка ініціативним вчителям та творчим і відповідальним дітям за те, що прославляєте нашу громаду.

   Дорогі випускники! Сьогодні шкільні роки стануть для вас приємним спогадом. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Джордж Вашингтон говорив: «Освіта – ключ для відкриття золотих воріт свободи». Бажаю вам здобути цей ключ та вміло скористатися ним!

   Дорогі діти, вчителі, батьки! Хочу подякувати вам за наполегливість, взаємопідтримку, розуміння та зусилля, котрих ви доклали задля благої цілі. Бажаю вам міцного здоров'я, впевненості у завтрашньому дні. І щоби хоч улітку в нас не було ні червоних, ні жовтих зон, а тільки відпочинкові!

                                                                    Фото без опису

З повагою начальниця відділу освіти                          Світлана Туряниця