Кожна людина зробила свій вибір в житті: отримала освіту, обрала професію та місце роботи. Безумовно, умови праці  відіграють важливу роль для працівника. В різних установах ці умови можуть бути створені за бюджетні кошти, а якщо останні- відсутні, то своїми силами.

        Доброю традицією у Новицькій сільській раді є фізична праця всього колективу, а саме- підготовка до опалювального сезону 2021-2022рр. розпочалася ще у березні, покращено благоустрій території до Великодніх свят, проведено ремонт сесійної зали тощо. Працівники Новицької сільської ради вміють не тільки якісно виконувати свої посадові обов’язки, а й роблять місце своєї роботи більш затишним та привабливим.

        4 червня 2021 року, в черговий раз,  всі працівники сільської ради, засукавши рукави, прибирали територію та проводили поточний ремонт в приміщенні сільської ради, а також покращували благоустрій території  Народного дому, не витративши на це жодної гривні бюджетних коштів.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису