Фото без опису

      Захист прав та інтересів дитини є одним із найважливіших завдань Української держави, адже ставлення до дітей, їхніх прав і свобод, повага до їхньої людської гідності якнайточніше відображають рівень гуманності й цивілізованості суспільства.

З метою захисту прав малолітньої дитини, від якої відвернулася рідна матір, 16.06.2021р. під керівництвом  заступника Новицького сільського голови  Ігоря Пробоїва   відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Новицької сільської ради.

       На порядку  денному розглянуто         питання  про можливість позбавлення батьківських прав  матері відносно дитини. Члени комісії детально вивчили зазначене питання та вислухали матір дитини.

        Заступник Новицького сільського голови наголосив, що головне завдання комісії та влади в цілому- захистити права дитини. Тож за результатами розгляду комісією  прийнято відповідне рішення та надано рекомендації і висновки щодо подальшого  вирішення справ виключно з метою захисту прав малолітньої дитини.