Пленарне засідання традиційно розпочалося Гімном України та молитвою «Отче наш».

    Новицький сільський голова Богдан Дадяк привітав усіх присутніх із прибуттям на сесію та побажав здоров'я і плідної праці впродовж пленарного засідання.

    Першим питанням порядку денного було -  внесення змін та доповнень в бюджет Новицької сільської ради на 2021 рік, яким затверджено  внутрішній перерозподіл видатків по галузях.

    Також на сесії затвердили  цільову програму попередження дитячої бездоглядності та безпритульності серед дітей, соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових прав на 2021-2025 роки та внесли зміни до програми соціального захисту населення.

  Депутатський корпус прийняв до відома звіт комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги», враховуючи висновки комісії, яка попередньо здійснила об’їзд медичних закладів громади. В черговий раз депутати не підтримали фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» через те, що керівництвом Центру не виконано жодних рекомендацій депутатів.

    Жителі Новицької громади «ідуть в ногу з життям» щодо оформлення документів на земельні ділянки, які в окремих випадках передані їм від діда-прадіда. Тому більшу частину пленарного засідання було присвячено вивченню та погодженню  саме земельних питань.

     При завершенні засідання  депутатами прийнято звернення до вищого керівництва держави щодо капітального  ремонту  автомобільних доріг Добровляни-Завій та Вістова-Грабівка. Секретарем сільської ради доведено до відома депутатів протокол про утворення депутатської фракції із 5 депутатів політичної партії « ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ «ПЛАТФОРМА ГРОМАД».