Фото без опису

        06 липня 2021 року відбулася восьма позачергова  сесія Новицької сільської ради.   Що стало поштовхом для зібрання депутатів?

    Вже від початку 2021 року керівництво, окремі депутати, виконавчий апарат сільської ради працювали над проблемним питанням щодо видобування газу на території с.Завій Новицької громади. Після детального вивчення документів та матеріалів, обстеження території в натурі, проведення спільної наради за участі представників «Львівгазвидобування», була підписана угода про партнерство. «Першою ластівкою» від даного газового управління до сільської ради надійшли кошти в сумі  292 тис.грн., які виділені на перекриття даху Завійської гімназії. Сільський голова Богдан Дадяк наголосив про те, що кошторисна вартість складає понад 800 тис.грн., тому при перегляді місцевого бюджету за І півріччя 2021 року потрібно виділити кошти для зазначених робіт.

     Також депутати прийняли звернення до керівництва держави та області, Народного депутата України Едуарда Прощука та депутатів обласної ради щодо невідкладного проведення у 2022 році капітального ремонту доріг: Вістова-Підмихайля, Добровляни-Завій, Вістова-Грабівка, Підмихайля-Бережниця, а також дороги Новиця-Берлоги.

Фото без описуФото без описуФото без опису