Фото без опису

Шановні жителі Новицької  територіальної громади - землевласники та землекористувачі!

 

   З нагоди святкування 30-ти річчя Незалежності нашої держави просимо Вас у найкоротші терміни привести у естетичний та придатний для використання стан земельних ділянок, які належать Вам на праві власності чи користування, а також прилеглі території до Ваших присадибних ділянок.

   Провести роботи щодо очищення Ваших земельних ділянок від бур'янів та засмічення, впорядкувати прилеглі до Ваших ділянок канави для забору та відводу води (покосити, поглибити чи за відсутності прокопати) та здійснити всі заходи щодо дотримання благоустрою території.

 

   Відповідно до вимог ч. 2 ст. 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни зобов’язані:

  • утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену правилами благоустрою населеного пункту прилеглу до цих об’єктів територію;

  • дотримуватись правил благоустрою території населених пунктів;

  • не порушувати права і законні інтереси інших суб'єктів благоустрою населених пунктів.

    

   У випадку невиконання вимог Закону України "Про благоустрій населених пунктів" та Правил благоустрою населених пунктів Новицької сільської ради відповідальних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення", яка передбачає відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів у виді накладення штрафу на громадян.

 

Пам'ятаймо, що чистота і порядок в нашій громаді залежить від кожного з нас, зробимо наші території чистими та привабливими!