Фото без опису   

17 серпня 2021 року на виконання наказу відділу освіти від 03.08.2021 р. № 46 проведено огляд готовності закладів освіти Новицької ТГ  до нового 2021-2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

   Робоча група на чолі  з  начальницею відділу освіти Новицької сільської ради Туряницею С.І. відвідала всі заклади освіти, що розташовані на території та перебувають у комунальній власності Новицької сільської ради.

    Проведено огляд всіх закладів дошкільної та загальної середньої освіти. В ході об’їзду обстежено приміщення закладів освіти, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо.

   У всіх закладах освіти проведені косметичні ремонти класних, групових  кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів, спортивних майданчиків.

Фото без опису

Отже, оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

   За результатами огляду складено акти перевірки готовності закладу освіти до роботи в новому 2021-2022 навчальному році та роботи в осінньо-зимовий період.