Шановні діти, вчителі, батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань – справжнім усенародним святом мудрості, доброти і людяності. Хай цей навчальний рік буде сонячним, несе добрий настрій у кожен заклад освіти, кожну родину!

    Шановні колеги! Щиро вітаю вас із початком навчального року. Ми – освітяни, вчителі в душі. А вчитель є вчитель: він знає, як виховати дітей достойними громадянами, справжніми патріотами і водночас дати їм ґрунтовні знання, незважаючи на умови, у яких доводиться працювати. 

Дорогі діти! Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, як діяти, жити. Упевнена, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

 У кожного щемить у душі: яким буде цей навчальний рік, що нового він нам подарує, доброго, приємного чи не  зовсім? Та я вважаю, що в нас усе буде добре, бо ми того варті!

Бажаю всім здобувачам освіти легко підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів; педагогам – бути натхненними, мудрими, творчими; батькам – вірити у своїх дітей та пишатися їхніми досягненнями.

  Усім нам здоров’я, успіхів, постійного прагнення бути кращими, інколи терпіння, дружньої позитивної атмосфери, легкого навчального року.

Зі святом!

Фото без опису