Фото без опису

       Відповідно до статті 53 Конституції України, Закону України «Про загальну середню освіту», наказу служби у справах дітей Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 01.09.2021р. № 11 «Про організацію та проведення профілактичного заходу» на території Новицької територіальної громади проводиться профілактичний захід «Урок», який триватиме протягом вересня – жовтня цього року. Метою заходу є виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі.

Шановні батьки!

    Звертаємо Вашу увагу на те, що, відповідно до чинного законодавства, обов’язки по забезпеченню належних умов щодо навчання та виховання дітей покладено на Вас. Згідно зі ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, передбачено притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дітей.

Шановні мешканці громади!

    У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або дітей, які залишилися без батьківського піклування, просимо інформувати службу у справах дітей Новицької сільської ради за адресою: с.Новиця, вул.Шевченка, 71