Фото без опису

 

   Сердечно вітаємо  всіх працівників закладів дошкільної освіти: вихователів, помічників вихователів, музичних керівників, практичних – психологів, соціальних педагогів, кухарів та медичних сестер з  професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи.

   Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

   Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особа, закладаються основи майбутньої особистості та здоров`я дитини. Знання та вміння, набуті в дитинстві, – це коріння. Чим воно міцніше, тим впевненіше почувається людина в житті.
   Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління, що завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами суспільства.

   Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашої громади.

   Нехай лагідна посмішка сонечка дарує вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя ваше нехай буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, в серці – добро і мудрість,  в житті – достаток і удача.

   Упевнені, що саме ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у закладі дошкільної освіти на день радості й щастя!

   Від усього серця бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у вашій роботі!

   З найкращими побажаннями колектив працівників відділу освіти Новицької сільської ради