Шановні працівники

освітянської ниви!

 

   Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

   Сьогодні маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Здобутки педагогів, якісна підготовка випускників, перемоги здобувачів освіти на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Новицької громади постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана вам, учителі, за гуманну і благородну справу –навчання і розвиток молодого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

   Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Дякуємо вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили звання вчителя як провідника вічних цінностей. Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід педагогів-ветеранів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

   Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники. Спасибі, шановні колеги, за вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.

  Шановні освітяни! Бажаю усім вам, щоби доброта ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів ваших учнів щодня тільки множилась. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди і нехай вам вдаються найсміливіші задуми та плани.

 

Начальниця відділу освіти                               Світлана Туряниця