Шановні земляки!

 

Фото без опису

         21 листопада всі українці світу об’єднується у єдиний нескорений дух мужності та патріотизму!

         У цей знаменний і величний день я з гордістю говорю про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Події, що відбувались з нашим суспільством на зламі 2013/14 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців.

         Стрімкий та драматичний розвиток подій: побиття протестувальників та силовий розгін переросли у масові протести по всій Україні з першою кров’ю Героїв Небесної Сотні. Проте людей, об’єднаних єдиною метою — жити своїм, українським демократичним розвитком — не здолали ані холод, ані силове протистояння, ані агресія та зброя. 
         Загублені життя Небесної Сотні дали відлік нової ери в країні — прокинувся дух нації, свободи та прагнення радикальних змін! Відродження української нації та держави стали ознакою того, що події на Майдані об’єднали нас, змінили та дали необхідний поштовх.
         Згадаємо добрим словом тих, хто віддав життя за незалежність України: хто боровся за свободу вибору на Майдані, хто продовжує відстоювати незалежність країни зі зброєю в руках на Сході України. Щиро дякую кожному з вас, дорогі жителі Новицької територіальної громади, за патріотизм та любов до країни. 
         Щодня, кожен з нас працює та робить усе можливе, аби світ побачив нову Україну, яка буде гідною частиною обличчя європейської демократії. 
Щиро вітаю всіх із Днем Гідності та Свободи! Від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і наші нащадки! 

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                           Богдан Дадяк