Фото без опису

 

Святковий настрій і передчуття чогось неймовірного витають у повітрі. Мерехтять вогники і блискітки прикрашених вітрин магазинів, чується хрускіт пухнастого снігу, повітря пахне морозцем, ялинкою та мандаринами!

Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Чому? Бо саме взимку – найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок та солодощів! Попереду стільки всього неймовірного! А починаються зимові свята з Дня святого Миколая.

 

Напередодні Дня Святого Миколая за давньою традицією працівники Новицької сільської ради відвідали міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в селі Мединя. У такий радісний день, щиро привітали вихованців інтернату з таким казковим святом. Від колективу Новицької сільської ради та працівників і школярів Бережницької гімназії діти отримали чимало подарунків. Привітали дітей та колектив працівників реабілітаційного центру з наступаючими Різдвяними святами та Новим роком:

«Прийміть найщиріші вітання зі святом, яке обов'язково запам'ятається приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає усіх і у кожній оселі панують добробут та злагода.

Сердечно бажаєм усім здоров'я, добра та сімейного тепла. 

Вірте в диво і робіть його самі!»

 

 

Відділ соціального захисту населення та праці.

 

 

Фото без опису