Фото без опису

Новицька сільська рада оголошує прийом заяв кандидатів на посаду старости Підмихайлівського старостинського округу Новицької територіальної громади

 

   Керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою рівноправного доступу всіх громадян на участь у місцевому самоврядуванні, враховуючи необхідність забезпечення належного функціонування старостинських округів територіальної громади, Новицька сільська рада оголошує прийом заяв кандидатів на посаду старости Підмихайлівського старостинського округу Новицької територіальної громади.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння державною мовою.

Кандидати, які бажають взяти участь у громадському обговоренні кандидатури старости, особисто подають такі документи:

  • заява про участь у громадському обговоренні, як кандидата на посаду старости, із згодою на обробку персональних даних;
  • копії паспорта громадянина України;
  • автобіографія;

   Прийом заяв  проводиться протягом 10-ти робочих днів з 16.12.2021 р. по 30.12.2021 р. включно за адресою: 77360, Івано-Франківська обл., Калуський р-н., с. Новиця, вул. Шевченка 71, кабінет 210, відділ загальної, організаційної, кадрової та правової роботи.

   Громадське обговорення та громадські слухання щодо кандидатури старости, відбудуться відповідно до «Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Новицької сільської ради» затвердженого рішенням сільської ради №1130-13/2021від 17.11.2021 р. (Рішення сільської ради №1130-13/2021 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости» (novotg.gov.ua))

   Інформація про дату, час та місце громадського обговорення і громадських слухань, щодо кандидатури старости, буде розміщена додатково.