Фото без опису

Сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. Головне – вчитель має бути творчою особистістю. І участь у конкурсі «Вчитель року» дає можливість заявити про себе, як про фахово - компетентну, творчу особистість. Конкурс   висвітлює нові особистості. І щороку їх знання, вміння, творчість, наполегливість не залишаються непоміченими.

Цьогоріч у  конкурсі  «Вчитель року 2022» в номінації «Музичне мистецтво» взяв участь вчитель Завійської гімназії Новицької сільської ради  Мельник Микола Миколайович. Конкурс був нелегким, вимагав багато зусиль,  уміння і натхнення. Микола Миколайович, разом з іншими учасниками, мав можливість взяти участь у таких конкурсних випробуваннях:

  • творча робота;
  • майстер-клас;
  • онлайн-урок.

За рішенням журі посів почесне четверте місце.

 Вітаємо Миколу Миколайовича, бажаємо не зупинятися на досягнутому, а ще неодноразово проявляти себе в таких та інших освітянських конкурсах, зичимо  невичерпної енергії, оптимізму, сили у виконанні почесної місії – творіння добра, виховання обдарованої особистості,  поширення знань і професіоналізму!