МОЗ затвердило примірне чотиритижневе меню на зимовий період для закладів дошкільної освіти

 

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  інформує, що Міністерство охорони здоров’я України  видало наказ № 215 від 03.02.2022 р. «Про   затвердження  рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період».

Вказане меню заклади дошкільної освіти можуть використовувати без погодження з управліннями/відділами Головного управління Держпродспоживслужби області.

Також, заклади дошкільної освіти можуть складати своє меню та частково використовувати страви з рекомендованого МОЗ меню.

В таких випадках примірне чотиритижневе меню потребує погодження з територіальним органом Держпродспоживслужби.

 

Ознайомитись з даним меню можна за посиланням https://moz.gov.ua/article/ministry-mandates/nakaz-moz-ukraini-vid-03022022--215-pro-zatverdzhennja-rekomendovanogo-primirnogo-chotiritizhnevogo-sezonnogo-menju-rekomendovanogo-dlja-organizacii-trirazovogo-harchuvannja-ditej-vikom-vid-1-do-67-rokiv-v-zakladah-osviti-ta-inshih?fbclid=IwAR1JlHrf_o3WePcA5Vji3mWzsjNS6F8AjFdCpAA1dYt7UD8CxrFVnI-Yqow