Ми всі бачимо з екранів телевізорів наступ російського окупанта на нашу рідну землю.

   Не можемо передбачити хід історії навіть на одну годину.  Ми є територією великої України, яка може прихистити жінок, дітей, старших людей, які покидають свої домівки на окупованих територіях.

   Від сьогодні оголошено повну мобілізацію чоловіків  віком від 18 – 60 років. З нашої громади є мужчини, які вже  зголосилися та зареєструвалися у військоматі захищати Україну.

   Тому,  звертаюся з великим проханням до Вас, по мірі можливості кожного, зробити свій нефінансовий внесок. Сьогодні у кожному старостинському окрузі будуть проведені наради із керівниками закладів, підприємцями, депутатами, активом села щодо збору продуктів харчування, медикаментів  та необхідних речей для проживання переселенців. Попередньо пропонуємо: продукти довготривалого терміну зберігання будуть збирати у   закладах освіти; медикаменти- у ФАПах та амбулаторіях; постіль, ковдри, подушки матраци, одяг – у народних домах.

   Вірю, що нам спільно вдасться побороти ворога. Кожен з нас  виконає свій громадянський обов’язок, зробить свій внесок у захист України.

 

З повагою

Новицький сільський голова                                                                             Богдан ДАДЯК