Фото без опису

   ЛЮДИ, СХАМЕНІТЬСЯ! Ми живемо у складний воєнний час і зараз, як ніколи, розуміємо, що означає мирне небо над головою. Всі відчуваємо страх при кожній повітряній тривозі, бо бачимо жахіття війни в Україні… Реагуємо озлоблено на дії мародерів та диверсантів, а самі вчиняємо такі дії, які служать сигналом ворогові – спалюємо суху траву та інший непотріб.

   У воєнний час спалювання сухої рослинності, опалого листя та будь-яких інших відходів категорично забороняється! Це -  злочин!!! Порушники будуть притягнуті до відповідальності за ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 16 березня 2022 року до надзвичайників Калуського району поступили тривожні сигнали від жителів с.Новиця про велику пожежу, яка вирувала на полі між селами Новиця та Зелений Яр.

   Активісти громади запропонували визначити біля сільської ради «стовп ганьби», до якого прив’язуватимуть паліїв – диверсантів без жодного попередження.

  Дорога громадо, не загубімо людську гідність в особливо важкий час. Не спалюйте суху траву – не спопеляйте Українську Землю. Російський окупант знищив тисячі українців та спопелив велику територію  рідної землі. Будьмо єдині, як ніколи, і скеровуймо всі  свої сили на боротьбу проти агресора.

Фото без опису