Фото без опису

 

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

 

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби долучилися до забезпечення військовослужбовців якісними харчовими продуктами

 

Захисники України повинні бути забезпечені не лише військовим спорядженням, але і якісними та безпечними продуктами харчування.

Волонтерський пункт, який розгорнуто на базі ліцею імені Миколи Сабата, в місті Івано-Франківську, забезпечує наших військовослужбовців вівсяними батончиками, які є не тільки поживними, але й дуже корисними.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надало допомогу ініціаторам волонтерського пункту у розробці технологічної документації з приготування вівсяних батончиків на фронт.

Батончики складаються з вівсяних пластівців, горіхів та насіння, сухофруктів (чорносливу, кураги, родзинок та фініків), меду та масла вершкового, є джерелом енергії, природніх вуглеводів, вітамінів та мікроелементів.

На базі Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби здійснюються фізико-хімічні дослідження батончиків з метою визначення хімічного складу: вмісту білків, жирів та вуглеводів, а також енергетичної цінності.

Одночасно, волонтерам надано розроблені Головним управлінням «Рекомендації для волонтерських пунктів приготування їжі» та розяснено основні санітарно-гігієнічні вимоги.

Бережіть себе та своїх близьких та залишайтеся здоровими!