Новицька ТГ Наталія Ільків

   О 9:00 год в с. Новиця (на території Новицької сільської ради) відбулось вшанування пам’яті з покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям «Україна понад усе» до Дня Героїв України.

Фото без опису

     Цьогоріч ми відзначаємо 81-шу річницю започаткування Свята Героїв. День Героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань присвятив своє життя, віддав своє щире синівське серце Матері-Україні, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, котрі віддали та продовжують відаввати своє життя за свободу України .

Пам’ятати і шанувати Героїв – це обов‘язок кожного патріота!

 

     О 09:30 год в приміщенні Новицької сільської ради відбулась презентація книги: «Де любов - там і я, де любові немає – там і мене немає» уродженця с. Новиця, учасника революції Гідності, добровольця, учасника АТО – Дмитра Равха.

Фото без опису     Талановитого письменника з презентацією авторського доробку  вітали: Новицький сільський голова – Богдан Дадяк, виконавчий апарат Новицької сільської ради, працівники Новицького ліцею та Комунального закладу «ЦКД».

Фото без опису     Присутні високо оцінили новели автора. Враженнями про книгу поділились: секретар Новицької сільської ради – Наталія Мельник та бібліотекар Новицького ліцею - Галина Качур.

Фото без опису

     На завершення всі присутні щиро подякували воїну АТО - Дмитру Равху за його мужність, творчість та любов до своєї Батьківщини. Побажали не зупинятись на досягнутому та радувати своїх читачів новими творами.

/придбати дану книгу можна у Народному домі с. Новиця/

/виставка, організована в приміщенні Новицької сільської ради бібліотекою НД с. Новиця до дня Героїв України/

Фото без опису