Фото без опису

   1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це святонагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

   Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. Багато хто поїхав з дітьми далеко від рідних домівоку більш безпечні області України або закордон. Тисячі мам з дітьми, без чоловіка, без дому, без звичного та буденногоБагато хто залишився вдома, без відчуття безпеки, без спокою і знову таки - без звичного побуту, без звичної школи, без твердої опори.

   Кожен дорослий має мати невичерпний запас сил, щоб захистити своїх маленьких, щоб вберегти їх від всього того болю, що відбувається довкола. Памятаймо про це завжди !!!

   Як непросто зараз писати привітання дітям, адже у їх дитинство увірвалась війна. Війна, яка забирає життя ні в чому невинних дітей. Війна від якої холоне кров, а серце розривається на шматки. З болем у душі і вірою у серці наближаємо переможний день, адже ми під надійним захистом наших військових.

   Побажання однемиру всім і нехай вас, любі діти, ніколи не торкнеться полумя війни! Все буде Україна !