Фото без опису                                                                                                                                                                                                                                                       

     1 червня в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей, який також називають День дітей або Дитячий день. День запроваджений з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони  дитини.

   У часі війни День захисту дітей сприймається по-іншому – ми, дорослі, сильніше відчуваємо наскільки важливо захистити, оберігати, загородити від всіх негараздів наших дітей, тобто наше майбутнє.

   З нагоди свята, 1 червня, у парку с.Новиця відбулася дитяча програма «Дитячі посмішки». Дітлахів зі святом привітали секретар Новицької сільської ради Наталія Мельник від імені сільського голови Богдана Дадяка та Новицької сільської ради та начальник служби у справах дітей Калуської РДА Світлана Кіндрат від Калуської районної державної адміністрації.

    Організаторами дитячого свята були Центр культури та дозвілля  Новицької сільської ради та служба у справах дітей Новицької сільської ради. Конкурси та розваги для дітей проводила методист Центру культури та дозвілля Валентина Турчиняк

   Сьогодні парк у Новиці наповнився дитячим сміхом, радістю та позитивними емоціями. Діти веселилися, танцювали, малювали, співали і просто раділи першому дню літа! Поруч з ними кожен дорослий хоча б на хвилину також ставав дитиною.

    В сучасних українських дітей тимчасово вкрали безтурботне дитинство, але ми впевнено боремося за їхнє майбутнє.

    Захистимо дітей – захистимо наше майбутнє!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису