Новицька ТГ Оксана МЕЛЬНИК

 

    БФ «Карітас Івано-Франківськ»  надає гуманітарну допомогу переселенцям, які прибувають із зони бойових дій. Продуктові та гігієнічні набори – це невеличкий, але суттєвий спосіб допомоги в цей нелегкий час.

       1 червня представники БФ «Карітас» завітали у Новицьку громаду і разом з працівниками відділу соціального захисту населення та праці допомогли у ці важкі хвилини тим у кого не залишилося вибору і змушені були покинути свої домівки. З благословення місцевого пароха о.Ігора Іванціва та о. Ярослава Рожака було роздано 141 продуктових та гігієнічних набори. Новицька сільська рада щиро вдячна директору БФ «Карітас» о.Володимиру Чорнію, виконавчому директору Наталії Козакевич, та всім працівникам фонду, які ніколи не забувають про нашу громаду та завжди допомагають нам.

       В цей нелегкий час ми як ніколи повинні допомагати один одному в біді, тому що добро повертається добром. Дух людини який наповнений добротою, то є світло в темноті. І це світло може перемогти темряву. Разом ми сила, а спільна праця наближає перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису