Дорогі учасники освітнього процесу!


    Сердечно вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке в нашій країні відбувається в особливих умовах, пов’язаних з широкомасштабною агресією росії. Воно відбувається  без особливих заходів, адже найбільше свято на сьогодні там, де не лунають вибухи, де не звучать звуки сирен, де діти не біжать у бомбосховища, де поруч з ними їхні батьки і родина.

Війна поділила дітей за місцем перебування: внутрішньо переміщені діти, які живуть на території без активних бойових дій, діти на тимчасово окупованих територіях, діти, які з батьками знаходяться за кордоном.

Їх об’єднує одне – вони діти України, учні наших закладів освіти і повинні бути єдиними в помислах, діях, мріях і бажаннях.

 Для кожного із нас Свято останнього дзвоника має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік, а для 53 випускників нашої громади цей день особливо пам’ятний, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.
Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих, амбітних планів, невгамовності та ініціативи, удачі та натхнення, впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети - всього цього під мирним небом України! 
Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у майбутньому!

     Сердечно дякую вчителям за самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм учням, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Ми з вами живемо і працюємо у дуже відповідальний момент в історії України, адже у Ваших руках сьогодні - ключ до спокою, бо здійснення освітнього процесу, нехай і дистанційно, стало свідченням того, що життя триває, і наша нація не тільки сильна і відважна, а ще й розумна. І так буде завжди!

    Бажаю вам життєвих сил і натхнення, щоб вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
   Усім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, спокою, мирного неба  та здоровими прийти до своїх  закладів освіти, сісти за свої шкільні парти!

   Хочу подякувати сьогодні батькам, бабусям і дідусям, які спонукали своїх дітей до науки,  разом з ними освоювали шкільну програму під час дистанційного навчання.

   Також дякую молодому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Не зважаючи на обставини та своє місцезнаходження, ви докладали зусиль, щоби долучитися до освітнього процесу і отримати нові знання тут, в Україні. 

   І пам’ятайте: ви потрібні Новицькій громаді, ви потрібні Україні.

   Майбутнє нашої держави — це ви!

 

Начальник відділу освіти                                                                        Світлана Туряниця