Фото без опису

 

Новицька ТГ Ірина МОТРЯ

До уваги мешканців Новицької територіальної громади!

   Запрошуємо до обговорення «Проєкту детального планування території земельної ділянки площею 0,1863 га, для будівництва житлового будинку,господарських будівель та споруд в урочищі «Баня» в с. Завій»

   Проєкт детального планування території виконується для визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, уточнення планувальної структури і функціонального призначення території.       

   Вказаний детальний план території розроблений на підставі рішення Новицької сільської ради «Про надання дозволу на розроблення детального планування території» від 11.08.2021р. № 801-9/2021.

   Основою для розробки «Детального плану території на земельну ділянку площею 0,1863 га, для будівництва житлового будинку,господарських будівель та споруд в урочищі «Баня» в с. Завій Калуського району Івано-Франківської області» є завдання замовника – Новицької сільської ради, яке надане ПП «ГеоУкрПроект» (кваліфікаційний сертифікат архітектора Гавриленко А. М. серія АА №002359).

   Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, визначення цільового призначення земельної ділянки, будівництво та благоустрій територій.

   Виконання детального плану території пов’язано з необхідністю деталізації рішень діючого Генерального плану с. Завій, уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла та інших об’єктів містобудування.

   З проєктом містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному сайті Новицької сільської ради. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є начальник відділу земельних відносин, архітектури та комунальної власності Новицької сільської ради – Мотря Ірина Степанівна.

   Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту детального плану території триватиме до 25.07.2022 р.

   Пропозиції громадськості надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу: 77360, вул. Шевченка, 71 c. Новиця.

   26.07.2022 року о 14.00 відбудеться громадське обговорення вищевказаного проекту детального планування території.

   Місце проведення: вул. Шевченка, 71 (кабінет 213) в разі скасування карантинних обмежень пов'язаних з пандемією COVID-19.

   Матеріали проекту детального плану території : ДОКУМЕНТИ